AG Car Repair Days gemist?

June 25, 2018

Afgelopen dagen bood AG Insurance tijdens de Car Repair Days een unieke kans om kennis te maken met de innoverende techniek van ‘uitdeuken’ of ook wel ‘paintless dent repair’ genoemd.

 

Een deukje in een auto is snel gebeurd: een hagelbui, een tak die plots afbreekt, kiezelsteentjes… Heel wat bestuurders zien op tegen de hoge kosten om dergelijke deukjes te laten herstellen, maar ze vergeten wel dat de waarde van hun wagen daalt… Nochtans bestaat er een efficiënte en innoverende herstellingstechniek. Om die te promoten organiseerde AG Insurance een uniek vierdaags event waarbij in niet minder dan 2.500 wagens tot 3 deuken gratis hersteld werden.

 

Voor hen die er niet bij waren hebben we toch nog goed nieuws!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

September 17, 2018

Please reload

© 2014 Dent & Car Repair