Dent & Car Repair op bezoek bij Geevers Auto Parts

January 22, 2018

De firma Geevers Auto Parts levert een ruime keuze van onderdelen voor alle wagens, zowel originele onderdelen als Greenline, MQline en Budgetline onderdelen. Voor Dent & Car Repair was een bezoek aan dit bedrijf een mooie kans om zijn werknemers vertrouwd te maken met de manier van werken en het gehanteerde classificatiesysteem binnen dit bedrijf.

 

Bij aankomst mochten we genieten van een zeer hartelijke ontvangst met taart & warme worstenbroodjes. De interessante toelichtingen en vervolgens boeiende rondleiding binnen het bedrijf maakte deze uitstap tot een geslaagde dag.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten

September 17, 2018

Please reload

© 2014 Dent & Car Repair