WAAROM kiezen voor DCR?

DCR is gespecialiseerd in polyestertechnieken en herstel van kleine schade d.m.v. SMART-technieken (Smal Area Repair Technics).

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise herstellen we kleinere autoschade snel en goedkoop.

DCR wordt erkend door alle verzekeringsmaatschappijen en werkt uw schadedossier af van A tot Z.

SMART REPAIR

Smart Repair staat voor Small Area Repair Technics. Het zijn kwalitatieve en innovatieve technieken waarmee kleinere schade sneller en voordeliger wordt hersteld dan bij een klassieke herstelling.

DCR is specialist in Smart Repair en gebruikt deze technieken voor alle herstellingen.

Onze ateliers zijn hiervoor speciaal ontworpen en voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook onze herstellers zijn specifiek opgeleid om deze technieken nauwgezet uit te voeren.

Wij gebruiken hoofdzakelijk:

- Spot Repair Technieken: lokale schilderingen van kleine oppervlakten

- Paintless Dent Repair: professionele uitdeuktechniek die deuken verwijdert zonder lakbeschadiging.

VOORDELEN

- Kwaliteit: door de speciaal ontwikkelde processen, apparatuur en materialen, voldoet de herstelling aan de hoogste kwaliteitsnormen.

- Snelheid: de meeste herstellingen worden uitgevoerd in minder dan 1,5 uur. Uw wagen is dus klaar terwijl u wacht.

- Goedkoop: onderdelen hoeven meestal niet vervangen of gedemonteerd te worden.

- Ecologisch: dankzij deze techniek wordt er flink bespaard op werkuren, energie, onderdelen en afvalstoffen.

 

Dus goed voor het milieu..en voor uw portemonee!

Dent&Car Repair_1.jpg
Dent & Car Repair_2.jpg

Sinds 1993 staat DCR garant voor een uitstekende service en kwaliteit tegen de juiste prijs.

 

Kiezen voor DCR is dan ook kiezen voor onafhankelijk advies, een méér dan flexibele full-service, een deskundig schadeherstel en degelijk onderhoud.

 

DCR, uw complete partner in mobiliteit!

Persbericht 

 

Sint Gillis Waas, 22 januari 2016, 

 

Dent & Car Repair Sint Gillis Waas spaart het milieu en uw portemonnee.

 

Kathy Batsleer mocht onlangs het certificaat Duurzaam Repareren overhandigen aan Robert De Cock van Dent & Car Repair.

Het bedrijf toont aan dat duurzaamheid en kostverlaging hand in hand gaan.

 

Smart Repair staat voor Small Area Repair Technics. Het zijn kwalitatieve en innovatieve technieken waarmee kleinere schade sneller en voordeliger wordt hersteld dan bij een klassieke herstelling.

 

DCR is specialist in Smart Repair en gebruikt deze technieken voor alle herstellingen. De ateliers zijn hiervoor speciaal ontworpen en voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook onze herstellers zijn specifiek opgeleid om deze technieken nauwgezet uit te voeren. 

 

“Onze reparatiemethodes leiden tot lager energieverbruik, minder verf en materiaal gebruik, snellere doorlooptijden enzovoort. Daarmee besparen wij het milieu aanzienlijk, maar wordt ook de kost gereduceerd”: aldus De Cock van DCR. 

 

Bij het label Duurzaam Repareren zijn de verzekeraars vertegenwoordigd door KBC-verzekeringen en Ethias en hebben de leasemaatschappijen Athlon, Alphabet en ALD-Automotive eveneens zitting in het College. De consument wordt vertegenwoordigd door VAB en Touring. “Duurzaam Repareren is een label van de klanten van het autobedrijf en de carrosseriehersteller: aldus Kathy Batsleer, Sales verantwoordelijke van de organisatie. Bedrijven zoals DCR kunnen ons helpen meer inzicht te krijgen hoe moderne werkmethodes kunnen bijdragen aan het terugbrengen van de impact op het milieu en de samenleving. 

van links naar rechts: Kathy Batsleer Sales verantwoordelijk Duurzaam Repareren, Robert De Cock Zaakvoerder Dent & Car Repair Sint Gillis Waas